Sl
Oddajte povpraševanje

O podjetju

Smo družinsko podjetje z več kot stoletno lesno tradicijo. V regiji slovimo kot največji predelovalec bukove hlodovine. Naša dejavnost zajema lupljenje in razrez hlodovine ter sušenje in dolžinski razrez desk. Glavni proizvod podjetja so elementi različnih dimenzij, prodajamo pa tudi lesne odrezke teh suho in svežo žagovino.

Les, ki ga predelujemo, prihaja iz slovenskih gozdov in je rezultat kontrolirane sečnje, kar dokazujemo s certifikatom FSC®. Ker surovino jemljemo kot naravno bogastvo, jo poskušamo maksimalno izkoristiti. Delovni proces je zato krožno organiziran, poganjajo pa ga obnovljivi viri energije.

Prisotni smo v najrazličnejših panogah, naši kupci prihajajo tako iz bližnje okolice kot iz bolj oddaljenih neevropskih držav. S partnerji ohranjamo strokoven, a hkrati oseben odnos, obenem pa stremimo k dolgoletnemu sodelovanju.

 

 

Naše vrednote in filozofija

Kakovost, (družinska) tradicija, strokovnost, transparentnost, povezanost z naravo, skrb za okolje…

Več

Oddajte povpraševanje

Pišite nam ali nas pokličite.

Certifikati

Skrb do okolja in njegovo ohranjanje našim zanamcem je za podjetje ključnega pomena. Zavezanost temu potrjujemo s certifikatom FSC® in s članstvom v Slovenskem lesnem združenju SLOLES.

Naložbo (izdelava spletne strani) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska uninja iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sredstva so bila pridobljena v okviru vavčerja za digitalni marketing.