Sl
Oddajte povpraševanje

Naši izdelki in storitve

Bukovi elementi

  • Debelina elementov: 25, 32, 35, 45, 50 in 65 mm
  • Dolžina elementov: od 250 do 1300 mm

Elementi so neparjeni in razreda kakovosti A, AB ali B. Vsebnost vode v vseh lesnih sortimentih je v območju med 10 do 12 %. Po želji kupca elemente tudi skobljamo.

Lesni odrezki

Les, na katerem so prisotne nepravilnosti in ni primeren za izdelavo elementov, imenujemo lesni ostanek. Slednje ponujamo različnih oblikah, njihova vsebnost vode pa je med 10 in 12 %. Primerni so za kurjavo in nadaljnjo predelavo. Lesne odrezke prodajamo samo na debelo.

Žagovina

Žagovina je stranski produkt, ki nastaja pri vseh načinih razreza lesa. Naša ponudba zajema svežo in suho žagovino, ki je primerna za energetske namene, izdelavo MDF plošč in peletov. Žagovino prodajamo samo na debelo.

Odkup hlodovine

Nabava kakovostne bukove hlodovine je za nadaljnji proces ključnega pomena. Slednja se odkupuje le v dolžini od 2,5 do 6m, njen premer pa ne sme biti manjši od 350 mm.

Oddajte povpraševanje

Pišite nam ali nas pokličite.

Certifikati

Skrb do okolja in njegovo ohranjanje našim zanamcem je za podjetje ključnega pomena. Zavezanost temu potrjujemo s certifikatom FSC® in s članstvom v Slovenskem lesnem združenju SLOLES.

Naložbo (izdelava spletne strani) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska uninja iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sredstva so bila pridobljena v okviru vavčerja za digitalni marketing.